ISO 20426:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٣١ مايو ٢٠١٨
·
Guidelines for health risk assessment and management for non-potable water reuse
ملفات الوثيقة ISO 20426:2018
الإنجليزية
23 صفحات
الإصدار الحالي
153.28 USD
مجال الوثيقة ISO 20426:2018
This document aims to serve as technical guidelines for the assessment and management of the health risks associated with pathogens contained in reclaimed water, which are expected to be caused by the use of reclaimed water, and/or by the production, storage, and transportation of reclaimed water.
This document is applicable to the use of reclaimed water made from any source water (i.e. raw sanitary sewage; treated municipal wastewater; industrial wastewater; stormwater potentially influenced by sewage) and for non-potable water reuse.
NOTE The approach described in this document can be applied to chemical contaminant, if applicable.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 9658:2024
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings